Blog Pandaklas

Deze week in de uilenklas

​Maandag 11/06/2018  

Vandaag had het 6de de hele dag OVSG, in de voormiddag Frans en in de namiddag techniek.

het 5de mocht in hun IZW werken als ze hiermee klaar waren mochten ze rustig iets doen.    

dinsdag 12/06/2018 

Vandaag heeft het 6de medisch  onderzoek gehad, terwijl ze wachtten om hun oren en ogen te laten zetten hebben ze ook gewerkt aan Frans.

In de namiddag had het 6e OVSG techniek en het 5de heeft geleerd hoe je de oppervlakte van een kubus berekende. In de namiddag mochten ze een beetje voorbereiden voor de Franse toets van morgen . Na school gaan we allemaal hard leren voor de toets van morgen we gaan een grote toets van Frans krijgen van contact 1 tot en met 16 

woensdag 13/06/2018

Vandaag was de grote toets Frans. We hebben hier heel hard aan gewerkt tot de speeltijd.

Na de speeltijd had het 6de voor de laatste keer techniek en het 5de had een extra turnles.


donderdag 14/06/2018

In de voormiddag hadden we godsdienst en zedenleer. Daarna waren we even in de klas om te werken in ons IZW en het 6e werkte aan de proclamatie, dit is nog een verrassing ;-)

vrijdag 15/06/2018

Vandaag hadden we toets van vrije tekst, daarna moest het 6e de laatste praktische proef van Frans nog afnemen. We maakten een dialoogje om de weg uit te leggen aan elkaar!

In de namiddag werkten we dit af en mocht het 5e kiezen welke creatie ze maakten. Sommigen speelden een lied met de boomwhackers, anderen maakten een schilderij.

En nu wensen wij jullie allemaal een super fijn weekend!


geschreven door Flo en Elena


Plannetjeskrant van 15 juni 2018
een eigen plan

"We doen als de moeders: We luisteren naar onze leerlingen die vrijuit praten en geven aan ieder de nodige aandacht. Dan, en daar begint de uiterst belangrijke taak van de leerkracht, zoeken we in die stortvloed van verhalen de uitgangspunten die ons het meest vruchtbaar lijken voor onze taak."

Célestin Freinet

Contactgegevens

Freinetschool 't Perenboompje

Methodecampus Peer

Noordervest 33

3990 Peer

011/61.12.35