Blog Perenboom

Recent Nieuws

Jarig en aardbeien planten .

​Helena was jarig en natuurlijk vieren we dat ook in ons klasje .Liedjes ,kransjes ,kaarsjes ...en ja ook kusjes en knuffels voor de jarige .Onze tuinouder Sofie kwam samen met ons planten ,aardbeien mmmmm nog even wachten ;) .We mochten gaatjes graven ,planten en water geven ,natuurlijk is dat laatste het allerleukste !!!

​Na onze zoektocht naar spinnen kwam het idee om spinnen te gaan maken in klei ,omdat ik jullie deze prachtexemplaren niet wil onthouden even dit blogje .De krokodil werd geboren uit het experimenteren met klei en zeg nu zelf dit is toch niet enkel met klei spelen !
Wat waren we sportief!! Knap gedaan iedereen.
​Wij trokken met ons vergrootglas naar buiten op zoek naar spinnen .We zochten heeeel goed dat kunnen jullie aan de foto's zien .De libelle die een vriendje van ons klasje bij had werd wel een beetje angstaanjagend nu we hem zo dichtbij konden halen !!!!!

"We doen als de moeders: We luisteren naar onze leerlingen die vrijuit praten en geven aan ieder de nodige aandacht. Dan, en daar begint de uiterst belangrijke taak van de leerkracht, zoeken we in die stortvloed van verhalen de uitgangspunten die ons het meest vruchtbaar lijken voor onze taak."

Célestin Freinet

Contactgegevens

Freinetschool 't Perenboompje

Methodecampus Peer

Noordervest 33

3990 Peer

011/61.12.35