Team

Arianne Schroer

Arianne Schroer

Uilenklas

Hallo! Ik ben Arianne, de juf van het 5e en 6e leerjaar! Wij noemen dat de derde graad. Ik vind die beginnende pubertjes helemaal geweldig. Naast de liefde voor mijn leerlingen hou ik ook enorm veel van het lesgeven zelf. Het leukste vind ik wiskunde en onderzoekjes. Het is zo leuk om de kinderen uit te dagen om de wereld van de getallen en logisch redeneren te ontdekken. Bij de onderzoekjes zie je de kinderen bijna groeien en de verwondering als ze iets nieuws ontdekken … Heerlijk! 

Daarbij vind ik het ook heel leuk bij m’n collega’s op school. We hebben samen veel plezier en werken we graag samen aan onze mooie, waardevolle en leer-krachtige school.

Als ik thuis ben hou ik van het lezen van een goed boek onder een dekentje en soms probeer ik zelf wat te naaien of te bakken.

"We doen als de moeders: We luisteren naar onze leerlingen die vrijuit praten en geven aan ieder de nodige aandacht. Dan, en daar begint de uiterst belangrijke taak van de leerkracht, zoeken we in die stortvloed van verhalen de uitgangspunten die ons het meest vruchtbaar lijken voor onze taak."

Célestin Freinet

Contactgegevens

Freinetschool 't Perenboompje

Methodecampus Peer

Noordervest 33

3990 Peer

011/61.12.35