Schoolreglement

Welkom

Op ons schooldomein liggen 2 methodescholen met elk hun eigen visie en werkwijze. 

Via onderstaande logo's kan u de beide schoolprofielen zelf ontdekken.

We wensen u veel lees- en kijkplezier.

 

 

 
 
 
 


’s Morgens en ’s namiddags krijgen de kinderen iets te eten en te drinken.

’t Perenboompje zorgt 4 keer per week voor lekker fruit of een koekje. Op woensdag krijgen de kinderen een tasje lekkere soep. We kiezen hiervoor vanuit de gelijkheidsgedachte en op deze manier werken we ook aan gezondheidseducatie.

In Freinetschool ’t Perenboompje werken we met een begrensd leerlingenaantal omwille van pedagogische en infrastructurele mogelijkheden van de school.

Omwille van het begrensd leerlingenaantal dien je je voorafgaand aan het inschrijven eerst digitaal aan te melden.

Er is een voorrang voor kinderen van personeel en voor broers/zussen van kinderen die reeds op onze school zitten.

Na de voorrangsgroepen worden de beschikbare plaatsen ingevuld op basis van de afstand van de woonplaats of de werkplek van de ouders tot onze school.

Op deze pagina kan je heel wat informatie vinden over het instappen van jouw kleuter. Er is ook een link om jouw instapdata te berekenen.

Indien jullie wensen kunnen jullie geheel vrijblijvend, een afspraak maken. Jullie krijgen dan een volledige rondleiding op het schooldomein, een duidelijke uitleg over de werking, mogelijkheden tot vragen stellen, een persoonlijke babbel.

"We doen als de moeders: We luisteren naar onze leerlingen die vrijuit praten en geven aan ieder de nodige aandacht. Dan, en daar begint de uiterst belangrijke taak van de leerkracht, zoeken we in die stortvloed van verhalen de uitgangspunten die ons het meest vruchtbaar lijken voor onze taak."

Célestin Freinet

Contactgegevens

Freinetschool 't Perenboompje

Methodecampus Peer

Noordervest 33

3990 Peer

011/61.12.35

Deze site gebruikt cookies.
Door op aanvaarden te klikken, gaat u akkoord met de voorwaarden in het cookie beleid.